Μοιραστείτε Την Ιστορία Σας

Αγαπητοί φίλοι, υποστηρικτές και μέλη της κοινότητας.

Χρειαζόμαστε τη συμμετοχή σας!

Χρειαζόμαστε τις απόψεις, τις σκέψεις και τις εμπειρίες σας!

Καθημερινά υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να μάθουν τι είναι το Κράτομ και πώς μπορεί να τους φανεί χρήσιμο, αλλά δεν υπάρχει τεκμηριωμένο και συνεπές περιεχόμενο στην Ελληνική Γλώσσα. Σημαντικές πληροφορίες παραποιούνται, και αυτοματοποιημένες, ανέμπνευστες, μεταφράσεις αφήνουν τον Έλληνα πολίτη σε σύγχυση και παραπληροφορημένο.

Κάθε μέρα υπάρχουν πολλοί που ψάχνουν φυσικές λύσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους. Μία από αυτές τις φυσικές λύσεις, είναι το κράτομ!

Η φόρμα υποβολής της ενότητας “Μοιραστείτε την Ιστορία σας”, δεν σας ζητάει ούτε απαιτεί ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ πληροφορία ταυτοποίησης. Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητά σας και σε όποια περίπτωση εντοπισμού τέτοιων δεδομένων, αυτά, θα αφαιρούνται από τις υποβολές σας.

Παρακαλώ μοιραστείτε τις εμπειρίες σας, διαθέστε ελάχιστο απο τον πολύτιμο χρόνο σας, και καταθέστε την προσωπική σας ιστορία σχετικά με το Κράτομ. Πως μάθατε για αυτό, ποια ήταν η αρχική στάση σας απέναντί του, αν και πόσο σας επηρέασε η χρήση του. Η ιστορία σας θα μπορούσε να αλλάξει προς το καλύτερο την ζωή συνανθρώπων σας για πάντα!

Σεβόμαστε το απόρρητο και τα προσωπικά δεδομένα του κάθε επισκέπτη , όλες οι υποβολές θα αφαιρεθούν από τυχόν πληροφορίες ταυτοποίησης.